5 Temmuz 2012 Perşembe

O Türk Ama Bu Türk Değil




-Hepimizin aniden irkilmesine neden olan ufacık bir esintide bir meltemde “paaat” diye kapanan kapılar tabi ki de türk. Başka ne olabilir ki? Bir kere kapandığında pardon pardon çarptığında yeri göğü sallar, dikkatleri üzerine çeker bize bakıp “tamam ne bakıyosunuz işinize dönün” der yani türktür en nihayetinde.

-Ama asansöre gelirsek o hiç türk değil yakınından bile geçmez alakası yoktur bizimle düşünün bi tipini şeklini işlevini gözünüzün önüne getirin gerçekten çok farklıyız.

-Asansör böyle içine alan bişey bize gelmez aga öyle içine bişeyler almak namus davasına döner haa bi de içine alıp gezdiriyo yani içinde gezdiriyo. Utanmaz bi aşağı bi yukarı bi aşağı bi yukarı kesinlikle bize göre değil asla cinayetler işlenirdi eğer bize göre olsaydı o yüzden ben değil diyorum.

-Sonuç olarak tüm kapılar türktür ama asansörler değil. Yalnız kafamızda soru işareti kalmasın asansörün kapısı ne diyenler olabilir o da türk değildir çünkü ilk o alıyo zaten öyle öyle başlıyo bu pislik. Neyse hadi gidinde sağlıcakla kalın.



                                                                                          Sövgülerle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder